Mökkitalkkari ja asiointipalvelut Turun alueella

Myymälähuolto ja siivous Salminen tarjoaa monipuoliset palvelut sujuvaan arkeen. Kauttamme hoituvat niin siivoukset,  pihatyöt  kuin pienet asennus- ja korjaustyöt. Toimimme myös loma-asuntojen mökkitalkkarina. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Muistathan, että töistämme voit saada myös kotitalousvähennystä.

Asiointipalvelut

Tarjoamme asiointipalvelut sujuvaan arkeen. Voimme esimerkiksi käydä asiakkaan puolesta kaupassa tai postissa.

Siivouspalvelut

Etkö ehdi hoitaa kotisiivousta tai etsitkö luotettavaa siivousyritystä toimistosi siivoamiseen? Me hoidamme siivoukset lattiasta kattoon. Voit tilata kertasiivouksen tai tehdä sopimuksen säännöllisestä ylläpitosiivouksesta. Teemme myös ikkunanpesut.

Pihatyöt

Haluaisitko nauttia kesästä ja antaa jonkun muun välillä hoitaa puutarhatyöt: leikata nurmikon, silputa oksat tai puhdistaa rännit? Hoidamme kaikki nämä työt taitavasti ja tehokkaasti. Talvisin teemme myös lumityöt ja hiekoitukset.

Mökkitalkkari

Haluamme huolehtia siitä, että voit viettää mökkilomasi rauhassa. Mökkitalkkari hoitaa loma-asunnon huoltotyöt puolestasi. Voimme esimerkiksi siivota mökin ennen lomakauden alkamista, tehdä polttopuita tai leikata nurmikon. Halutessasi voimme käydä myös tarkistuskierroksella katsomassa, että mökilläsi on kaikki kunnossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pienet asennus- ja korjaustyöt

Odottaako uusi huonekalu kokoamista tai peili ripustamista? Yleismies Salminen hoitaa kodin pienet korjaus- ja asennustyöt. Kokoamme uudet huonekalut sekä ripustamme hyllyt, maalaukset ja peilit. Teemme ulko-ja sisämaalauksia. Teemme uusia ja korjaamme vanhoja pihakivetyksiä. Kysy lisää!